Mijn diensten

Uitlaatservice

De uitlaatservice haalt de hond bij u op om vervolgens met een groep ongeveer een uur te gaan wandelen en spelen. Na afloop breng ik de hond handdoek droog weer bij u thuis. De hond zit tijdens vervoer in een bench. Tijdens de wandeling heeft de hond een halsband/tuig met penning om van de uitlaatservice. We gaan naar een afgesloten veld zodat we geen vreemde honden tegen komen. Honden die niet los kunnen gaan zoveel mogelijk mee aan de lange lijn. Zo hebben ze toch een "vrij" gevoel. 

De uitlaatservice voor de groep is beschikbaar op maandag tot en met vrijdag. 

Individueel uitlaten van de hond in overleg. Eventueel ook in weekenden en op feestdagen. Er is veel mogelijk echter de groepswandeling heeft altijd voorrang.

 

Verzorgservice

Gaat u met vacantie en heeft u huisdieren die zelfstandig thuis kunnen blijven? Ik verzorg voor u de kat, konijn, vogel, rat etc. Tevens raap ik de post op, geef de planten water en verschuif eventueel het gordijn. Net zoals u het wilt. Dit alles heeft als voordeel dat u niet afhankelijk bent van bijvoorbeeld buren. Uw huisdier(en) kunnen thuis in vertrouwde omgeving blijven en hebben geen last van stress. 

De verzorgservice is beschikbaar in overleg. (Ook in de weekenden en op feestdagen.)