Actualiteiten

30-08-2015 17:37

 

Ik kom bij u thuis om kennis te maken met u en uw hond(en). Hierbij stel ik een aantal vragen aan de hand van een inschrijfformulier. Graag hoor ik ook van u hoe de hond(en) zijn in de omgang met mens en dier.

De eerste wandeling(en) gaat de hond aan de lange lijn. Dit zodat de hond(en) en ik elkaar leren kennen. Voor de meeste honden is deze manier van kennis maken en wennen aan de nieuwe situatie erg prettig. De ene hond heeft wat meer tijd nodig dan de andere. Na de wandeling zal ik u een mail/whatsapp sturen met daarin het verloop van de wandeling. 

Bij de groepswandeling (max. 9 honden) kijk ik naar de groep in het algemeen. Zo kan het voor komen dat ik langer wandel als de honden het naar hun zin hebben en het aan kunnen. Maar het kan ook gebeuren dat het zo nat en koud is of erg warm dat ik korter wandel. Houdt u er echter altijd rekening mee dat de hond langer dan 1 uur van huis is. Want ophalen en thuisbrengen kost ook tijd. Ook na een groepswandeling houd ik u zoveel mogelijk per e-mail/whatsapp op de hoogte.

Mochten we samen beslissen om met elkaar een overeenkomst aan te gaan dan wordt deze door ons beiden ondertekend. Tevens neem ik een sleutelcontract mee. Deze is nodig als u niet thuis bent op de dag(en) dat ik de hond kom halen. Ook dit formulier tekenen wij beiden. De algemene voorwaarden zal ik u dan ook overhandigen. De ingevulde papieren heb ik nodig vóór de eerste wandeling.

Voor de verzorgservice ga ik soortgelijk te werk. Ook dan kom ik eerst kennis maken en hoor ik graag wat uw wensen zijn.